
Vegan burger
personen: 4 / Tijd: 20 Min / moeilijkheid: middel
Bij eismann kunt u ook terecht voor veganistische producten, probeer nu ook de Vegan burger en dit super lekkere recept uit!
Ingrediënten
Voor 4 personen
4 stuks Pretzels
4 stuks Vegan burger
4 stuks Röstischijfjes
4 plakjes (Vegan) kaas naar keuze
8 stuks Augurken
3 el Mosterd
1 el Honing
1 el Chilisaus
2 el Olijfolie
Bereiding
1.
Bak de röstischijfjes zoals beschreven op de verpakking. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 °C en bak de pretzelknopen af volgens de verpakking. Laat de broodjes na het afbakken afkoelen en snijd ze doormidden in twee helften.
2.
Bak de bevroren vegan burgers in de olijfolie op middelhoog vuur in 15 minuten gaar. Snijd ondertussen de augurken in plakjes. Meng de mosterd, honing en chilisaus tot een gladde saus.
3.
Smeer beide helften van de broodjes in met de saus. Leg de vega burger op de onderste helft, gevolgd door de röstischijf en kaas. Garneer het geheel met de augurkenplakjes en leg het kapje op de burger. Eet smakelijk!

