Kwaliteit en duurzaamheid

Van begin tot het einde het hoogste genot

Voor ons is het niet voldoende als producten alleen maar goed smaken. Bij eismann staat de kwaliteit op de voorgrond. Want niets is belangrijker dan het onbekommerd genieten van gerechten die van zekere en gecontroleerde aanbouw stammen. Dit alles biedt u het goede gevoel de allerbeste kwaliteit thuis geleverd te krijgen.

Beste keuze

Onze producten worden geproduceerd door geselecteerde leveranciers. Natuurlijk houden wij de koelketen in elke transportfase in de gaten. Meer over ons kwaliteits- en duurzaamheidsconcept  eismann mondo ervaart u hier: eismann mondo >>

logo

Geen toevoegingen

Wat niet in het eten hoort, zit er bij eismann ook niet in! Wij willen in onze producten geen smaakversterkers of bestraalde toevoegingen. Bij eismann telt de ware smaak.


Duurzame visserij

Wij beloven kwaliteit niet alleen maar. Want in samenwerking met de internationaal bekende labels MSC en ASC zetten wij ons in voor duurzame en mileuvriendelijke visserij en kweek in.

Roots in de regio

 Wij hechten waarde aan regionale producten, omdat ze hoogwaardige kwaliteit representeren. Opdat u deze producten direct herkent hebben wij een zegel met geografische weergave.

Uw kwaliteitsvoordelen