Kwaliteit en duurzaamheid

Van het begin tot het einde

Voor ons is het niet voldoende als producten alleen maar goed smaken. Bij eismann staat de kwaliteit op de voorgrond. Want niets is belangrijker dan het onbekommerd genieten van gerechten die van zekere en gecontroleerde aanbouw stammen. Dit alles biedt u het goede gevoel de allerbeste kwaliteit thuis geleverd te krijgen.

Beste keuze

Onze producten worden geproduceerd door geselecteerde leveranciers. Natuurlijk houden wij de koelketen in elke transportfase in de gaten. Meer over ons kwaliteits- en duurzaamheidsconcept  eismann mondo ervaart u hier: eismann mondo >>

Geen toevoegingen

Wat niet in het eten hoort, zit er bij eismann ook niet in! Wij willen in onze producten geen smaakversterkers of bestraalde toevoegingen. Bij eismann telt de ware smaak.

 

Duurzame visserij

Wij beloven kwaliteit niet alleen maar. Want in samenwerking met de internationaal bekende labels MSC en ASC zetten wij ons in voor duurzame en mileuvriendelijke visserij en kweek.

Roots in de regio

 Wij hechten waarde aan regionale producten, omdat ze hoogwaardige kwaliteit representeren. Opdat u deze producten direct herkent hebben wij een zegel met geografische weergave.
 

Uw kwaliteitsvoordelen

Kwaliteit betekent voor ons niet alleen een uitstekende smaak. Kwaliteit betekent voor ons ook dat we onze klanten altijd iets bijzonders bieden. Daarom biedt eismann veel geselecteerde producten, die wij exclusief voor u produceren - natuurlijk in de kwaliteit getest door de DLG en bekroond met zilver of goud. U herkent onze exclusieve eismann-lekkernijen eenvoudig aan het "exclusief" logo.

We controleren en zorgen voor onze kwaliteit. Onafhankelijke externe analyses en uitgebreide consumententests zijn bij eismann vanzelfsprekend. Controle betekent ook dat we dankzij de nauwe samenwerking met onze partners de herkomst van alle producten kunnen traceren.

Als internationaal bedrijf is het vanzelfsprekend dat onze hoge kwaliteitsstandaarden ook geen grenzen kennen. Dat betekent voor u: of het nu gaat om een lokale keuken, het beste van Europa of iets moois van over de hele wereld, u kiest altijd voor topkwaliteit - dat is zeker.

Vers betekent voor ons dat elk product gewoonlijk in beschermende ijsslaap is twee uur na oogsten, vangen of verwerken. Dankzij de ononderbroken diepvriesketen blijft het er tot de bereiding. Dit betekent voor u: vitale vitamines blijven lange tijd behouden. Diepvriezen is één van de beste en meest natuurlijke manieren om het te conserveren, waardoor conserveermiddelen overbodig worden. Ook de groenten uit de markt kunnen onze versheid niet bijbenen. Daar duurt het vaak uren of zelfs dagen voordat de groenten u bereiken, vaak min of meer ongekoeld.

Voor ons telt maar één ding: uw tevredenheid. Mocht één van onze producten* niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het eenvoudig op elk moment teruggeven en uw aankoopprijs wordt terugbetaald. Dit is onze smaakgarantie voor u.

* Uitgesloten zijn non-foodproducten waarvoor de wettelijke bepalingen van toepassing zijn.