Zo makkelijk wordt u klant

Bladeren, kiezen, leveren - genieten


Wilt u als nieuwe klant direct in de online shop bestellen? Dan snel registreren en plaats snel uw eerste bestelling. Deze voordelen heeft u als nieuwe eismann klant.

 

Uw voordelen als eismann klant:

Makkelijker gaat het haast niet. Of uw eismann komt naar u thuis en brengt u de gewenste producten, zelfs tot in uw vriezer. Bovendien bieden wij regelmatig nieuwe producten, aanbiedingen en exclusieve producten!

Verschillende onderscheidingen en prijzen van de afgelopen jaren laten zien dat we gelijk hebben met onze kwaliteitsfilosofie. Onze belofte aan u:

  • Geen smaakversterkende additieven
  • Geen kunstmatige kleurstoffen
  • Geen bestraalde ingrediënten
  • Geen genetisch gemodificeerde ingrediënten

Ruilen of geld terug. Gegarandeerd! Als één van onze producten - om welke reden dan ook - niet aan uw verwachtingen voldoet, ontvangt u een vervangend product of uw geld terug. Bespreek dit met uw eismann tijdens zijn volgende bezoek of neem contact op met onze klantenservice.

Bij kwalitieve producten hoort natuurlijk ook deskundig advies. Alle verkopers van eismann doorlopen altijd uitgebreide scholingen om u altijd te kunnen helpen met een individueel en deskundig advies. Onze klantenservice is altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen rondom onze producten, uw bestelling en de levering.

U betaalt uw producten bij uw eismann pas na ontvangst van de goederen - het kan niet veiliger zijn! Op verzoek is het natuurlijk nog handiger met de eismann-klantenkaart. Al vanaf de tweede bestelling kunt u contant betalen met de klantenkaart, eenvoudig door automatische incasso.