
Plukbrood met kaas
personen: 4 / Tijd: 15 Min / moeilijkheid: Licht
Het perfecte brood voor bij een smakelijke barbecue, als voorgerecht of voor de lekkere trek...
Ingrediënten
Voor 4 personen
2 stuks Plat brood
6 el Olijfolie extra vergine
1 el Pijnboompitten
2 takjes Verse basilicum
150 g Geraspte kaas
Bereiding
1.
Ontdooi de broden en bak deze af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2.
Snijd de broden met een scherp mes in de lengte en in de breedte tot op de bodem, maar snijd er niet volledig doorheen!
3.
Pureer de pijnboompitten en basilicumblaadjes met de olijfolie tot een pesto en besprenkel hiermee de broden.
4.
Vul de ingesneden stukken brood met kaas.
5.
Leg het brood op de rand van de grill van de barbecue of leg in de oven en grill het brood totdat de kaas gesmolten is.
6.
Laat de broden afkoelen voor het consumeren. Eet smakelijk!
