
Kip aan een spies
personen: 4 / Tijd: 20 Min / moeilijkheid: Licht
Een vleugje Brazilië: deze finger food hapjes in een vurige saus zijn licht en zijn daarnaast snel te bereiden en doen ons dromen van een tropisch paradijs. Uw gasten zullen positief verrast zijn!
Ingrediënten
Voor 4 personen
12 Stck Hähnchenstreifen „Backhendl Art“
4 EL Tomaten-Ketchup oder Salsa-Soße
12 Tandoorispieße
Pflanzencreme
bunte Tütchen "to go"
Bereiding
1.
Verwarm in een pan de plantaardige olie en rooster de kipreepjes op middelhoog vuur totdat ze goudbruin zijn. Na het bakken op een keukenpapiertje leggen en afdeppen. Rijg de kipreepjes in de lengte aan een satéprikker.
2.
Doe in een glas een laagje ketchup of salsasaus en plaats de kippenspiesjes hierin en serveer.
