
Italiaanse visburger
personen: 4 / Tijd: 20 Min / moeilijkheid: Licht
Een heerlijke burger, maar dan anders. De krokante visfilet met verse salade tussen twee broodjes krijgt een typische Italiaanse smaak door de room met kappertjes.
Ingrediënten
Voor 4 personen
4 stuks Ciabatta broodjes
1 Vleestomaat
3 el Olijfolie extra vergine
200 g Zure room
100 g Krulsla
4 stuks Gepaneerde koolvisfilet
Bereiding
1.
Bak de broodjes volgens de instructies op de verpakking. Was de tomaat, verwijder de kroon en snijd in plakken. Verwarm 1 el olie in een pan en bak de tomaten aan beide kanten.
2.
Meng zure room met de kappertjes en breng op smaak met zout en peper. Was en droog de sla. Bak de visfilets in de resterende olie aan beide zijden gedurende 10 minuten.
3.
Snijd de broodjes doormidden en bedek beide helften met de zure room met kappertjes. Bedek de onderste helften van de broodjes met de sla, visfilet en plakjes tomaat. Plaats de bovenste helften erop en serveer.
