
Gevulde omelet
personen: 4 / Tijd: 20 Min / moeilijkheid: Licht
Wie was er eerder, de kip of het ei? Filosoferen hierover zou uren kunnen duren, terwijl u van de eieren gewoon een heerlijke omelet kan toveren voor het hele gezin!
Ingrediënten
Voor 4 personen
600 g Aardappelschijfjes
2 el Uienblokjes
100 g Geraspte kaas
8 Eieren
150 ml Melk
2 Grote tomaten
Komkommer
4 el Plantaardige olie
20 g Bieslook
Peper en zout
Bereiding
1.
Was de tomaten, komkommer en bieslook. Snijd de tomaten in schijfjes, de komkommer in blokjes en de bieslook in kleine stukjes.
2.
Per omelet 150 g aardappelschijfjes bakken in een pan zonder vet gedurende 3-4 minuten.
3.
Voeg dan 1 eetlepel olie toe, 0,5 eetlepel uienblokjes en bak nog eens 3-4 minuten.
4.
Per omelet 2 eieren, 30 ml melk en 25 g geraspte kaas mengen en breng op smaak met zout en peper. Giet het mengsel over de aardappelschijfjes. Zet het vuur wat lager en laat het ei stollen.
5.
Leg de omelet op een bord, bedek met de tomaat, komkommer en bieslook en serveer dubbelgevouwen.

