
Gemarineerde kippenspiesjes
personen: 4 / Tijd: 20 Min / moeilijkheid: Licht
Kipfilet is om vele redenen erg populair. Het is zacht, licht, vetarm en smaakt heerlijk bij bijna alles. Door de gemakkelijke bereiding en veelzijdige combinatiemogelijkheden is kipfilet zeer geschikt voor op de grill. Bijvoorbeeld dit heerlijke recept met barbecuesaus!
Ingrediënten
Voor 4 personen
8 stuks Gemarineerde kipfilethaasjes
4 el Barbecuesaus
2 Rode uien
1 Rode paprika
4 Houten spiesen
Bereiding
1.
Ontdooi de kipfilethaasjes en was ondertussen de houten spiesen.
2.
Snijd de uien in vieren, was de paprika en snijd deze in grove stukken.
3.
Rijg de paprika, ui en kipfilethaasjes om en om aan een spies
4.
Grill de spiesen op de barbecue (of in de grillpan) ca. vijf minuten. Bestrijk de spiesjes met barbecuesaus en grill nog ca. twee minuten.
