
Gelaagde winterkabeljauw en aardappel-dumpling
personen: 4 / Tijd: 30 Min / moeilijkheid: Licht
Ingrediënten
Voor 4 personen
2 el Boter
200 g Winterkabeljauw 8204
4 St. Aardappel-dumplings wilde knoflook 2801
200 g Mini Paksoi
1 tl Gemberblokjes
1 tl Knoflookblokjes
1 St. Rode paprika
2 el Sesamolie
1 Handje Taugé
Bereiding
1.
Ontdooi de winterkabeljauw in de koelkast.
2.
Leg de aardappel-dumplings op een ovenplaat met bakpapier en bak ca. 18 minuten in de oven.
3.
Maak ondertussen de paksoi schoon en snijd in vieren, halveer de rode peper in de lengte, verwijder de pitten en snijd in fijne reepjes.
4.
Fruit de paksoi aan in hete sesamolie, voeg de knoflookblokjes, gemberblokjes en chilipeper toe en bak ongeveer 5 minuten.
5.
Breng op smaak met zeezout en verse peper.
6.
Verwarm de boter in een pan. Dep de winterkabeljauw droog, snijd in porties en bak aan beiden kanten op middelhoog vuur ongeveer 6 minuten.
7.
Breng op smaak met zeezout en peper.
8.
Maak de glazen op met een aardappel-dumpling, de paksoi, de winterkabeljauw en maak af met taugé.
