
Feestelijke zalm
personen: 4 / Tijd: 40 Min / moeilijkheid: middel
Bernaisesaus is een verfijning van Hollandaisesaus met verse dragon en kervel. Heerlijk met zomerse groenten, verse vis of wit vlees.
Ingrediënten
Voor 4 personen
1 stuk Feestelijke zalm in bladerdeeg
600 g Bonte groentenmix
3 stuks Eigeel
100 ml Witte wijn
200 g Boter
1 bosje Kervel
1 bosje Dragon
1 stuk Sjalot
1 stuk Citroen
Zout, verse peper en cayennepeper
Bereiding
1.
Bereid de feestelijke zalm zoals aangegeven op de verpakking.
2.
Kook de kleurrijke groenten en roer een beetje boter erdoor.
3.
Leg de zalm op een bord, garneer met de groenten en schenk een beetje van de Bearnaisesaus erover. Maak af met dragon.
4.
Bied de rest van de saus apart aan in een kom.
