
Kabeljauwrugfilets uit de oven
personen: 4 / Tijd: 45 Min / moeilijkheid: Licht
De kabeljauw is een erg voedzame vis vol vitamine A en D. Er kan eindeloos gevarieerd worden met deze vissoort die is geliefd bij jong en oud! Zet met dit recept een heerlijke, voedende maaltijd op tafel!
Ingrediënten
Voor 4 personen
600 g Kabeljauwrugfilets
800 g Penne formaggio
250 g Mozzarella
50 g Gedroogde tomaten in olie
2 el Kleine kappertjes
1 el Citroensap
1 el Zout en verse peper
Bereiding
1.
Ontdooi de kabeljauwfilets in de koelkast en verdeel de penne formaggio in een ovenschaal.
2.
Giet de mozzarella af en was de tomaten schoon, snijd beide in kleine blokjes en meng het met de kappertjes.
3.
Was de kabeljauwfilets en dep ze droog, besprenkel met citroensap en breng op smaak met peper en zout.
4.
Leg de filets op de penne in de ovenschaal en bestrooi dit vervolgens met het mengsel van mozzarella, gedroogde tomaat enkappertjes.
5.
Bak het geheel in een voorverwarmde oven gedurende 25-35 minuten op 180 °C. Serveer de kabeljauwfilets samen met de penne en eet smakelijk!
