
Bladerdeeg-spinazierolletjes
personen: 4 / Tijd: 30 Min / moeilijkheid: middel
Licht en luchtig, zo hoort het te zijn, het bladerdeeg. En als u er in bijt, knaagt en brokkelt het af. Dankzij de bereide deegsoorten uit de diepvries kunt u nu in enkele minuten het zoetste of meest hartige bladerdeeg tevoorschijn toveren.
Ingrediënten
Voor 4 personen
2 stuks Bladerdeeg
300 g Gehakte spinazie
2 tl Knoflook teentjes
150 g Fetakaas
2 el Olijfolie extra vergine
Zout, peper en nootmuskaat
Bereiding
1.
Pureer de fetakaas, knoflook en olijfolie tot een romige pasta.
2.
Besmeer het bladerdeeg met de pasta en doe daarna de spinazie erop. Kruid met nootmuskaat.
3.
Rol het bladerdeeg op en snijd in plakken. Bak ze in de oven op 200 graden gedurende 10 minuten totdat het bladerdeeg goudbruin is.
