party hatlock closedfile archivearrow downlocationDLG bronzeloading lighttraineeassortmentsad outlineemailcooking potfaceweatherfile pdfofferallergensmedalexcellentvoucherpintrashclose lgstar 10plus circleplus minusplus minusonline shoppinterestnot frozensmart homesort upstar 1staryoutube invertedfile imageingredientsclosepoultryeyerespond arrowbagthree dashesapplystar 9plusprintimagepackagehome connectuservideochevron leftovennutritionnovitasoupDLG silberreliablequick cookingmagalogkununupdfrecipegrillstar filledcarpresentoven ventilatorstar 6media pauseborder radiuslog inacademyfruit traditiontriangle rightprofileinformationgearsmile outlinespeechlessuploadheadlinecrosshairtaste guaranteeennerapandangerfishpreloader graysmilechevron upstar 5button playmorestar 3minus circleupload cloudlactose freeair fryerfile videoquestionDLG goldloadingno glutenstar 8star 2speech bubblexingmicrowavemenustar 4shopping cart emptyminusnutritional valuesdessertfilemultiple personsoven inductionmapeismann PLUScheck circle strokeproduct statuseye slashfilterdeliverysadenjoyfile audioinstagramxmasswap verticalcheckpercentsnowflakenieuwlog outaround the clockappplatestar 0new customerasc fishcashbacknewcredit carddeep fryworld mapbabyno palm oilicecreamshopping cart filledlinkshopping cart addshopfat freemeatlesswash updownload cloudarrow upmessagemenu closemenu closefile wordarrow leftphone callscheduling hometoastersaleyoutubereduced sugarvegetariansort inactivewater bathwhatsappchevron bottomvegancopyeurobioinvalid crimsonvegetablesreduced fatfacebookfile altexclusivepencilsharepotatoesoven heat top and bottomvalid green leafchevron bottom vista whitesugar freemeatstar 7downloaderrortext blocktwitterinvalid bittersweetheart outlinechevron rightmsc fishreceiptcakesort downprofessionaldefrostarrow rightspeechless outlinefotogluten freesmart phonenot availablevalid green atlantissortsearchtwo colorscalendarheart Skip to main content
  • Home delivery van vriesversproducten

  • 800.000 tevreden klanten

  • Heerlijke gerechten zonder toevoegingen

Bestel als nieuwe klant
Terug naar het overzicht

Kippenborstfilet met cashew en kool

personen: 4 / Tijd: 30 Min / moeilijkheid: Licht

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 4 St.  Kipfilet 8539

  • 500 g  Snijbiet

  • 2 el  Rode chili

  • 1 tl  Gember

  • 1 St.  ei

  • 100 g  Cashewnoten

  • 2 el  Sojasaus

  • 2 el  Olijfolie en versgemalen peper en zout

Bereiding

  • 1.

    Ontdooi de kipfilets.

  • 2.

    Hak de cashewnoten fijn en leg aan de kant.

  • 3.

    Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak een bakplaat klaar met bakpapier.

  • 4.

    Klop het ei en haal de kipfilet hierdoor heen. Plaats aan een kant de cashewnoten en druk stevig aan. Leg de kipfilet op de bakplaat met de noten naar boven en bak het ongeveer 12-15 minuten.

  • 5.

    Verhit ondertussen de olie in een grote, hoge pan met deksel, smoor de knoflook en voeg de snijbiet toe. Voeg de chilipeper en knoflook toe, smoor kort met sojasaus en water. Laat ongeveer 5 min. stomen.

  • 6.

    Verwijder de deksel en laat het vocht verdampen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer alles samen op een mooi bord.