
Gelaagde garnalen
personen: 1 / Tijd: 30 Min / moeilijkheid: Licht
Ingrediënten
Voor 1 persoon
4 St. Bio garnalen (2456)
1 St. Rode ui
1 St. Koriander
100 g Doperwten zeer fijn 5473
100 g Honingmeloen of ananas
1 St. Avocado
1 el Volle yoghurt
50 g Verse spinazie
1 St. Limoen
Bereiding
1.
Ontdooi de garnalen, dep droog en marineer ze minimaal 20 minuten in een marinade van fijngesneden rode ui, koriander, een beetje limoensap. zout en peper.
2.
Kook de erwten ongeveer drie minuten, giet af en spoel met ijswater.
3.
Was de spinazie voorzichtig en dep droog.
4.
Pureer een halve gepelde avocado met yoghurt, een beetje limoensap, peper en zout en zet in de koelkast.
5.
Snijd de honingmeloen of ananas in kleine blokjes.
6.
Dep de gemarineerde garnalen een beetje droog en bak ze in boter voor ongeveer vijf minuten.
7.
Maak de glazen op in laagjes: eerst de avocadodip, de stukjes meloen of ananas, de erwten en de spinazie en maak af met de gebakken garnalen.