De eismann filosofie

Daar gaan wij voor....

Wij zijn een premium aanbieder. Competente advisering, top-service en uitstekende kwaliteit voor onze klanten dat is bepalend voor ons. Met meer dan 40 jaar ervaring heeft eismann een enorm know how. De verkoop van premium levensmiddelen en een passende advisering aan de huisdeur is ons leven. Flexibiliteit en absolute klantenoriëntering: deze instelling heeft ons gemaakt tot wat we zijn: een dienstverlener die door uitstekende service, zijn premium kwaliteit en het brede assortiment dagelijks nieuwe klanten erbij wint.

Geselecteerde, hoge kwaliteit

Om de hoge kwaliteit van onze producten voortdurend te kunnen garanderen, kopen wij uitsluitend uit de beste bouw-, kweek- en vanggebieden in, overal ter wereld. Zorgvuldig kiezen onze medewerkers de beste producten bij leveranciers om onze hoge standaard in alle segmenten van de productie te waarborgen. Voortdurende controles en checks door onafhankelijke instituten zijn bij eismann vanzelfsprekend. Alleen zo kunnen wij zeker zijn dat onze producten hun kwaliteit behouden. Niet als laatste zorgen wij door onze service aan de huisdeur, zelfs tot in de vriezer, voor een ononderbroken diepvriesketen. Zo blijven, van de oogst of vangst tot het gebruik bij de klant, alle belangrijke en gezonde eigenschappen van de producten behouden.

Meer tijd voor het belangrijke

U als klant waardeert niet alleen de kwaliteit en de goede smaak van de eismann producten, maar ook de snelle en gemakkelijke bereiding. Dat bespaart waardevolle tijd en vergemakkelijkt uw werk. Bovendien krijgt u bij eismann, op de website, via de klantenservice of via de eismann, altijd weer nieuwe culinaire tips voor afwisselend en zinnenprikkelend genot. Dit naast de competente advisering, top-service en uitstekende kwaliteit.

Menselijkheid en verantwoordelijkheid 

Boven alles hechten wij grote waarde aan menselijkheid onder elkaar. Wij waarderen en ondersteunen elkaar. Wij nemen onze verantwoordelijkheid tegenover mensen die voor ons en met wie wij werken uiterst serieus. Iedereen heeft bij ons de kans zich verder te ontwikkelen. Op basis van onze verantwoordelijkheid tegenover de samenleving en het milieu richten wij alle maatregelen, zover in onze macht, op een positieve bijdrage in alle bereiken.