De eismann-app

voor klanten in de thuisdienst

Met de eismann-app kunt u uw dagelijkse leven nog gemakkelijker maken. Met de gratis eismann-app profiteert u van de volgende exclusieve voordelen:

  • Alle afspraken in een oogopslag
  • Direct contact met uw eismann
  • Handige besteloptie direct vanuit de app
  • Waardevolle informatie over onze producten
  • Selecteer uw favoriete producten

Download nu de gratis eismann-app en plaats vandaag nog uw eerste mobiele voorbestelling. We wensen u veel plezier en natuurlijk smakelijk eten.

Bekijk hier de video

App voor uw iPhone

Android App

Vragen en antwoorden over de app:

U vindt de app in de Apple Appstore (iPhone) en in de Google Playstore (Android). Zoek gewoon op eismann en u vindt onze app. Of gebruik de hierboven getoonde logo’s van de app-provider en u wordt direct naar de links van de eismann-app geleid.

Ja, de eismann-app is gratis.

Net als bij het inloggen in onze shop op www.eismann.nl, kunt u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord. Let op: het inloggen met een e-mailadres werkt alleen wanneer uw e-mailadres al bij ons bekend is. Als uw e-mailadres nog niet bekend is, kunt u dit doorgeven via het contactformulier op onze website. Als u uw wachtwoord bent vergeten of problemen ondervindt, gebruik dan de functie ‘wachtwoord vergeten’ op onze website www.eismann.nl en ken uzelf een nieuw wachtwoord toe.

Ja, ook nieuwe klanten kunnen de app gebruiken en zich eenmalig registeren bij hun eerste bestelling.

De betaling geschiedt alleen bij de aflevering door uw persoonlijke eismann, of met de handige klantenkaart.

U ontvangt op de dag van uw individuele voorbesteldeadline rond 12:00 uur een push-bezoekvooraankondiging (“PushBVA”). Dit herinnert u eraan dat u op deze dag nog tot 19:00 uur de tijd heeft om een online bestelling te plaatsen. Indien u dit wenst, kunt u de ontvangst van deze pushmeldingen in- of uitschakelen.

De ontvangst van de pushmeldingen kunt u zelf in uw smartphone regelen. Om ze te ontvangen moet u hiermee uitdrukkelijk akkoord gaan wanneer u deze voor de eerste keer gebruikt. U kunt dit natuurlijk zelf wijzigen in de meldingsinstellingen.

Ja, de app is ontworpen voor zowel smartphone als tablets.

De app is ontworpen voor IOS (Apple iPhone) en Android. De IOS-app vereist IOS 8.1 of hoger, de Android-app wordt aanbevolen voor Android-versies 4.0 of hoger. Andere besturingssystemen (bijvoorbeeld Windows) worden niet ondersteund.