E-mails

Vragen en antwoorden

Wij helpen u graag verder! Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over de levering en de bezoekafspraken. Als u een vraag mist of meer informatie nodig heeft gebruikt u dan het Contactformulier.

Maak uw selectie...

Vertel uw eismann het e-mailadres - hij zal graag alles voor u regelen. Of bestel bij ons in de winkel of in de app. Tijdens uw bestelling wordt u automatisch gevraagd om het e-mailadres.

Als u opeens geen e-mails van eismann ontvangt, kan dit verschillende oorzaken hebben.

Mailbox vol? Uw e-mailprovider biedt u slechts beperkte opslagruimte. Zorg ervoor dat uw mailbox goed werkt en archiveer of verwijder uw e-mails regelmatig, vooral als u grote bestanden (zoals afbeeldingen) als bijlage ontvangen.

E-mail in map Spam? Is de e-mail mogelijk in de map met ongewenste e-mail terechtgekomen ("ongewenste e-mail")? Markeer de e-mail als "Geen spam". In de toekomst moeten eismann-e-mails dan in de normale inbox belanden.

Out of Office-assistent ingeschakeld? Als u, bijvoorbeeld tijdens uw vakantie, gebruik maakt van een automatische afwezigheidsassistent, worden onze e-mails mogelijk niet afgeleverd.

Als er zich nog steeds problemen voordoen, is het mogelijk dat het e-mailadres fout in ons systeem is opgeslagen. Schrijf ons een kort bericht via het contactformulier met uw klantnummer en het juiste e-mailadres - we controleren uw gegevens en nemen graag contact met u op.

Nadat u ons uw e-mailadres hebt gegeven, ontvangt u binnen drie weken een elektronische kennisgeving aan uw opgegeven e-mail inbox.

Als uw winkelmandje met succes naar de eismann-winkel is verzonden, ontvangt u een bestelbevestiging per e-mail.

De orderbevestiging sturen we direct na een pre-order in de online winkel. Het bevat een gedetailleerde lijst van alle bestelde producten met de bijbehorende prijzen en mogelijke kortingen (met uitzondering van klantenkaartkortingen).

Bovendien zullen we u nogmaals in de orderbevestiging informeren over de leverdatum van uw vooraf bestelde producten.

Gebruik het contactformulier of informeer uw eismann bij uw volgende bezoek.

Heeft u uw antwoord gevonden?

Zo niet, stuur ons dan een bericht:

Naar het formulier