Zomerse salade met gegrilde kip

Een zomers gedekte tafel met bloemen, glazen met verkoelende drankjes en schalen met drijfkaarsen zorgen voor een gezellige sfeer in de tuin. En als de BBQ aangestoken is met de lekkerste kip-, vlees- en/of vegetarische producten, ontbreekt er alleen nog een goede salade om het compleet te maken! 

Personen
4
Tijd
20 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Maak een dressing van de frambozenazijn, olijfolie, zout en peper en zet apart.

    
  2. 2

    Was de rucola, dep droog en verdeel over 4 borden. Snijd de fetakaas in blokjes en leg deze op de sla met de ontdooide en drooggedepte frambozen.

    
  3. 3

    Grill de kip kort op de BBQ of in een grillpan, snijd in stukjes of reepjes en leg op de salade. Maak het af met de dressing en serveer meteen.

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 stuks Gemarineerde kip-minute steak "Rozemarijn-citroen"
  • 2 el Olijfolie extra vergine
  • 150 g Rucola
  • 100 g Frambozen
  • 10 g Fetakaas
  • 2 el Frambozenazijn
  • Zout, peper