Home delivery van vriesversproducten
800.000 tevreden klanten
Heerlijke gerechten zonder toevoegingen
Het vlees van de Pangasius is mooi, stevig en valt niet uit elkaar. Ook voor spiesjes is deze zoetwatervis zeer geschikt. Door de milde smaak ook zeer geliefd bij mensen die niet vaak vis eten.
Laat de pangasiusfilet en de garnalen in de koelkast ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de pangasiusfilet in hapklare stukken. Kruid de pangasius en garnalen met zout, peper en citroensap.
Was en ontkern de paprika en snijd in grote stukken. Was ook de courgette en snijd deze in dikke plakken.
Laat de spiesjes 30 minuten weken in koud water. Dep ze daarna droog.
Rijg de pangasius, de garnalen en de groenten om en om aan een spiesje.
Mix knoflookpuree en tuinkruiden met olie, sojasaus en vers gemalen peper.
Leg bakpapier op een bakplaat en leg hierop de spiesjes. Schenk de saus over de spiesjes en laat even intrekken. Plaats de spiesjes daarna in de voorverwarmde oven gedurende 10-15 minuten. Af en toe de spiesjes omdraaien.
Start hier:
Login als je reeds klant bent bij ons
Gebruik het e-mailadres dat bij ons bekend is.
Ben je klant bij ons maar nog niet online geregistreerd, vul dan je e mailadres in en klik op verder
Nieuw hier?
Zet de eerste stap en word klant bij eismann. Geef hier ALLEEN DE CIJFERS van uw postcode in.
Opmerking over gegevensbescherming.