Home delivery van vriesversproducten
800.000 tevreden klanten
Heerlijke gerechten zonder toevoegingen
Een vleugje Mexico voor op uw barbecue: heerlijk genieten met familie en vrienden. De bereidingsstijl van "Barbacoa", waarop dit recept is geïnspireerd, is ontstaan in Mexico en het Caribisch gebied. Daar wordt vlees traditioneel langzaam gegaard in agavebladeren.
Haal de varkensfiletmedaillons uit de verpakking en laat ze een nacht ontdooien in de koelkast.
Breng water aan de kook in een pan en voeg de halve maiskolven toe. Kook de maiskolven ongeveer 5 minuten. Giet af, laat iets afkoelen en snijd de maiskolven daarna in plakken van ongeveer 2cm.
Laat de houten spiesjes ongeveer 30 minuten in warm water weken.
Laat de chili een beetje ontdooien.
Maak de Jalapeño-pepers schoon, ontkern en halveer ze.
Halveer de varkensfiletmedaillons en garneer met een beetje chili en wikkel de stukken in een plakje spek.
Maak de spiesen door de varkensfiletmedaillons, de stukken mais en de gehalveerde jalapeño-pepers om en om aan de spies te rijgen.
Leg de spiesen op een warme grill en draai regelmatig.
Serveer de spiesen op een mooi bord en serveer met een lekkere salsasaus.
Serveertips
Maak het echt Mexicaans en maak de spiesen af met wat vers gehakte koriander!
Start hier:
Login als je reeds klant bent bij ons
Gebruik het e-mailadres dat bij ons bekend is.
Ben je klant bij ons maar nog niet online geregistreerd, vul dan je e mailadres in en klik op verder
Nieuw hier?
Zet de eerste stap en word klant bij eismann. Geef hier ALLEEN DE CIJFERS van uw postcode in.
Opmerking over gegevensbescherming.