Home delivery van vriesversproducten
800.000 tevreden klanten
Heerlijke gerechten zonder toevoegingen
Heeft u wel eens een crème brûlée gemaakt? Het is vaak veel werk en lastig te maken. Probeer eens ons verleidelijk eenvoudige recept met romig vanille-ijs in plaats van room. Gekarameliseerd en afgemaakt met een frisse fruitcompote.
Doe het bevroren fruit in een kom en bestrooi met suiker en gehakte munt. Laat het fruit ontdooien.
Vul elk schaaltje met een bolletje Vanille-bourbon-ijs en bewaar in de vriezer.
Vlak voor de bereiding haalt u de schaaltjes uit de vriezer en strooit u een laagje bruine suiker over het ijs. Karamelliseer de bovenkant met een brander of door de schaaltjes even onder de grill van de oven te zetten.
Nadat er een bruine karamelkorst zichtbaar is serveert u de brûlée. Bedek met de fruitcompote.
Serveertips
Start hier:
Login als je reeds klant bent bij ons
Gebruik het e-mailadres dat bij ons bekend is.
Ben je klant bij ons maar nog niet online geregistreerd, vul dan je e mailadres in en klik op verder
Nieuw hier?
Zet de eerste stap en word klant bij eismann. Geef hier ALLEEN DE CIJFERS van uw postcode in.
Opmerking over gegevensbescherming.