Plukbrood met kaas

Het perfecte brood voor bij een smakelijke barbecue, als voorgerecht of voor de lekkere trek...

Personen
4
Tijd
15 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Ontdooi de broden en bak deze af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

    
  2. 2

    Snijd de broden met een scherp mes in de lengte en in de breedte tot op de bodem, maar snijd er niet volledig doorheen!

    
  3. 3

    Pureer de pijnboompitten en basilicumblaadjes met de olijfolie tot een pesto en besprenkel hiermee de broden.

    
  4. 4

    Vul de ingesneden stukken brood met kaas.

    
  5. 5

    Leg het brood op de rand van de grill van de barbecue of leg in de oven en grill het brood totdat de kaas gesmolten is.

    
  6. 6

    Laat de broden afkoelen voor het consumeren. Eet smakelijk!

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 stuks Plat brood
  • 6 el Olijfolie extra vergine
  • 1 el Pijnboompitten
  • 2 takjes Verse basilicum
  • 150 g Geraspte kaas