Home delivery van vriesversproducten
800.000 tevreden klanten
Heerlijke gerechten zonder toevoegingen
Op zoek naar een veelzijdig en gezond pastagerecht? Deze pasta met boerenkool en toppings biedt niet alleen een heerlijke smaak maar is ook een voedzame maaltijd. Ideaal voor een snelle doordeweekse maaltijd!
Verhit wat olijfolie in een grote pan of pot met deksel. Voeg de ui, knoflook en gember toe en bak op middelhog vuur 2 minuten tot ze glazig zijn. Voeg de boerenkool toe en bak nog 5 minuten, roer af en toe. Breng royaal op smaak met zout en peper.
Was de citroen, droog hem af, rasp de schil en pers het sap uit. Vul de waterkoker met 1 liter water en zet deze aan.
Voeg de pasta, citroenschil, citroensap, linzen en groentebouillon met het hete water bij de boerenkool. Zet het deksel op de pan en laat 10 minuten sudderen op middelhoog vuur. Voeg indien nodig wat extra water toe als de pasta te droog is. Haal de pan van het vuur, voeg 1 eetlepel olijfolie en de Parmezaanse kaas toe en roer goed door. Breng op smaak met zout indien nodig.
Voor de eerste topping: bak het paneermeel met de chilivlokken in olijfolie op middelhoog vuur tot het goudbruin is.
Voor de tweede topping: meng de olijfolie en honing in een kom, voeg citroenschil en -sap toe en breng op smaak met zout en peper. Verkruimel de feta grof en laat even marineren.
Voor de derde topping: druk de kappertjes goed uit om overtollige vloeistof te verwijderen. Verhit zonneboemolie in een klein pannetje en frituur de kappertjes 1 minuut. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Gebruik naar wens alle drie de toppings samen of afzonderlijk - elke topping geeft de pasta zijn eigen smaak.
Start hier:
Login als je reeds klant bent bij ons
Gebruik het e-mailadres dat bij ons bekend is.
Ben je klant bij ons maar nog niet online geregistreerd, vul dan je e mailadres in en klik op verder
Nieuw hier?
Zet de eerste stap en word klant bij eismann. Geef hier ALLEEN DE CIJFERS van uw postcode in.
Opmerking over gegevensbescherming.