Malse kipfilethaasjes met broccoli, abrikozen en geitenkaas

Weinig inspiratie? Probeer dan eens dit heerlijke recept: Malse kipfilethaasjes met broccoli, abrikozen en geitenkaas. Culinair genieten uit eigen keuken, natuurlijk à la eismann!

Personen
4
Tijd
40 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Start met het voorverwarmen van uw oven op 200 °C. Vet de braadpan in met boter of onze olijfolie.

    
  2. 2

    Snijd de abrikozen en de geitenkaas in stukjes en meng deze vervolgens met crème fraîche. Bak de zonnebloempitten één minuut in een koekenpan zonder boter of vet en leg ze dan opzij.

    
  3. 3

    Bak de broccoliroosjes vijf minuten in de braadpan. U kunt er eventueel nog een beetje zout en peper overheen strooien. Bereid dit geheel (zonder de zonnebloempitten) voor ongeveer 30 minuten in de oven.

    
  4. 4

    Ondertussen heeft u de tijd om de kipfilethaasjes in de pan te braden op een middelmatige temperatuur gedurende acht tot tien minuten.

    
  5. 5

    Serveer de kipfilethaasjes “kruiden-lijnzaad” samen met de broccoli, abrikozen en geitenkaas en u kunt genieten. Eet smakelijk!

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 8 stuks Kipfilethaasjes "Kruiden-lijnzaad"
  • 600 g Broccoliroosjes
  • 8 stuks Abrikozen
  • 2 eetlepels Crème fraîche
  • 2 eetlepels Zonnebloempitten
  • 2 eetlepels Boter
  • 1 eetlepel Olijfolie extra vergine
  • 200 g Geitenkaas