Kip aan een spies

Een vleugje Brazilië: deze finger food hapjes in een vurige saus zijn licht en zijn daarnaast snel te bereiden en doen ons dromen van een tropisch paradijs. Uw gasten zullen positief verrast zijn!
Personen
4
Tijd
20 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Verwarm in een pan de plantaardige olie en rooster de kipreepjes op middelhoog vuur totdat ze goudbruin zijn. Na het bakken op een keukenpapiertje leggen en afdeppen. Rijg de kipreepjes in de lengte aan een satéprikker.

    
  2. 2

    Doe in een glas een laagje ketchup of salsasaus en plaats de kippenspiesjes hierin en serveer.

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 12 Stck Hähnchenstreifen „Backhendl Art“
  • 4 EL Tomaten-Ketchup oder Salsa-Soße
  • 12 Tandoorispieße
  • Pflanzencreme
  • bunte Tütchen "to go"

Wat vindt u van deze eismann-bijdrage?

Om een reactie te plaatsen graag inloggen of registreren.

Commentaar

Voor dit artikel is nog geen commentaar aanwezig. Wees de eerste die dit artikel becommentariëerd.