Home delivery van vriesversproducten
800.000 tevreden klanten
Heerlijke gerechten zonder toevoegingen
De cantharel is een edele paddenstoel met een gekruide smaak en dankt haar naam aan het kruid 'peper' omdat dit is waar het rauw naar smaakt. De cantharel is een echte delicatesse.
Bak de kalkoensteak in twee eetlepels olie in een koekenpan gedurende 8-10 minuten. Haal uit de pan en snijd door de helft.
Voeg de paprikareepjes, uienblokjes en de cantharellen toe aan de pan en bak de groenten in het vet van de kalkoensteak ongeveer 5 minuten op hoog vuur. Giet dan de room in de pan en breng aan de kook. Verfijn de saus met tomatenpuree en breng op smaak met zout, peper en gesneden bieslook.
Laat de oven voorverwarmen op 180 °C.
Leg de kalkoensteak in een ovenschaal en verdeel hierover de groenten in saus. Bestrooi met geraspte kaas. Verdeel de zoete aardappelfriet over een bakplaat met bakpapier. Zet de bakplaat en de ovenschaal in de oven en laat het staan gedurende 18-20 minuten.
Serveer de ovenschotel op borden en serveer met de zoete aardappelfriet.
Start hier:
Login als je reeds klant bent bij ons
Gebruik het e-mailadres dat bij ons bekend is.
Ben je klant bij ons maar nog niet online geregistreerd, vul dan je e mailadres in en klik op verder
Nieuw hier?
Zet de eerste stap en word klant bij eismann. Geef hier ALLEEN DE CIJFERS van uw postcode in.
Opmerking over gegevensbescherming.