Gevulde omelet

Wie was er eerder, de kip of het ei? Filosoferen hierover zou uren kunnen duren, terwijl u van de eieren gewoon een heerlijke omelet kan toveren voor het hele gezin!

Personen
4
Tijd
20 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Was de tomaten, komkommer en bieslook. Snijd de tomaten in schijfjes, de komkommer in blokjes en de bieslook in kleine stukjes.

    
  2. 2

    Per omelet 150 g aardappelschijfjes bakken in een pan zonder vet gedurende 3-4 minuten.

    
  3. 3

    Voeg dan 1 eetlepel olie toe, 0,5 eetlepel uienblokjes en bak nog eens 3-4 minuten.

    
  4. 4

    Per omelet 2 eieren, 30 ml melk en 25 g geraspte kaas mengen en breng op smaak met zout en peper. Giet het mengsel over de aardappelschijfjes. Zet het vuur wat lager en laat het ei stollen.

    
  5. 5

    Leg de omelet op een bord, bedek met de tomaat, komkommer en bieslook en serveer dubbelgevouwen.

    

Serveertips

Lekker met onze Countrymix broodjes (9818).

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 600 g Aardappelschijfjes
  • 2 el Uienblokjes
  • 100 g Geraspte kaas
  • 8 Eieren
  • 150 ml Melk
  • 2 Grote tomaten
  • Komkommer
  • 4 el Plantaardige olie
  • 20 g Bieslook
  • Peper en zout

Wat vindt u van deze eismann-bijdrage?

Om een reactie te plaatsen graag inloggen of registreren.

Commentaar

Voor dit artikel is nog geen commentaar aanwezig. Wees de eerste die dit artikel becommentariëerd.