Gemarineerde kipfilethaasjes met balsamico-uitjes

Personen
4
Tijd
20 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Bak de gemarineerde kipfilethaasjes goudbruin in de pan met de extra vergine olijfolie.

    
  2. 2

    Haal de gemarineerde kipfilethaasjes uit de pan als ze klaar zijn en houd deze warm. Plaats ondertussen de gesneden knoflook in de pan en verhit op laag vuur.

    
  3. 3

    Voeg twee theelepels suiker, een scheutje rode wijn en de uitjes toe en bak al roerend in de pan. Voeg daar een scheutje balsamicoazijn, een takje rozemarijn en twee laurierblaadjes aan toe en laat het geheel op laag vuur sudderen.

    
  4. 4

    Haal het takje rozemarijn na vijf minuten uit de pan en serveer de kipfilethaasjes op een bord. Leg de haasjes op een bedje van de uitjes en u kunt culinair genieten! Lekker in combinatie met een frisse salade of groeten en aardappels.

    
  5. 5

    U kunt genieten, eetsmakelijk!

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 500 g Gemarineerde kipfilethaasjes
  • 4 EL Olijfolie extra vergine
  • 500 g Uienblokjes
  • 1 takje Rozemarijn
  • 100 ml Nero d'Avola Terre Sicilliane IGT
  • 1 teentje Knoflook

Wat vindt u van deze eismann-bijdrage?

Om een reactie te plaatsen graag inloggen of registreren.

Commentaar

Voor dit artikel is nog geen commentaar aanwezig. Wees de eerste die dit artikel becommentariëerd.