Gegrilde limoen-kabeljauw

Personen
4
Tijd
30 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Breng de kabeljauwrugfilets op smaak met geraspte rozemarijn en peper.

    
  2. 2

    Snij de gewassen limoen in schijven en plaats drie schijfjes onder en drie schijfjes bovenop de visfilet.

    
  3. 3

    Bind met keukengaren vast tot een pakketje en decoreer met een takje rozemarijn.

    
  4. 4

    Plaats de vis in een met olijfolie ingevette ovenschaal en bak of grill deze circa 30 minuten.

    
  5. 5

    Start na 20 minuten met het bakken van de aardappelpartjes op laag vuur.

    
  6. 6

    Serveer eventueel met onze Tuingroente quinoa (5371).

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 660 g Kabeljauwrugfilet
  • 1 EL Olijfolie extra vergine
  • Aardappelpartjes
  • Peper
  • 0.5 bosje Rozemarijn
  • 3 stuks Limoen