Frambozen muffins

Personen
4
Tijd
20 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en een snufje zout in een kom met een lepel.

    
  2. 2

    Voeg ei, olie en een kopje melk toe en roer losjes met een lepel. Giet er voldoende melk bij om het beslagniet te vloeibaar te maken.

    
  3. 3

    Meng een kopje frambozen door het beslag. Doe het beslag vervolgens in 12 muffinvormpjes. Verdeel de resterende frambozen over de muffins.

    
  4. 4

    Bak de muffins 20-25 minuten in het midden van de oven.

    
  5. 5

    Controleer na 20 minuten de muffins of ze gaar zijn, dit kan doormiddel van een satéprikker in de muffins te prikken. Als er nog beslag aan de prikker kleeft zijn de muffins nog niet gaar.

    
  6. 6

    Laat de muffins afkoelen, bestrooi daarna met poedersuiker en geniet ervan!

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 3 kopjes Bloem
  • Suiker
  • 4 tl Bakpoeder
  • 1 snufje Zout
  • 1 stuk Ei
  • Plantaardige olie
  • 1 kopje Melk
  • 1 kopje Frambozen

Wat vindt u van deze eismann-bijdrage?

Om een reactie te plaatsen graag inloggen of registreren.

Commentaar

Voor dit artikel is nog geen commentaar aanwezig. Wees de eerste die dit artikel becommentariëerd.