Flammkuchen met peer en walnoten - Recept

"Dit verrassende recept voor Flammkuchen combineert de hartige basis van Crème fraîche met de zoete, sappige smaak van rijpe peren en de knapperige textuur van walnoten. Deze Flammkuchen met peer en walnoten biedt een heerlijke balans tussen zoet en hartig, het ideale comfortfood voor een gezellige avond!"

Personen
4
Tijd
20 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding Recept: Flammkuchen met peer en walnoten

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 °C.

    
  2. 2

    Snijd de Munster kaas in blokjes. Was de peren en snijd ze in dunne schijfjes. Hak de walnoten grof.

    
  3. 3

    Leg de Flammkuchen op een bakplaat met bakpapier en beleg ze met de ingrediënten.

    
  4. 4

    Bak de Flammkuchen ongeveer 17 minuten in de oven, totdat ze knapperig zijn.

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1 stuk Flammkuchen Elzasser stijl
  • 100 g Munsterkaas
  • 2 stuks Peren
  • 100 g Walnoten