Gelaagde winterkabeljauw en aardappel-dumpling

Personen
4
Tijd
30 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Ontdooi de winterkabeljauw in de koelkast.

    
  2. 2

    Leg de aardappel-dumplings op een ovenplaat met bakpapier en bak ca. 18 minuten in de oven.

    
  3. 3

    Maak ondertussen de paksoi schoon en snijd in vieren, halveer de rode peper in de lengte, verwijder de pitten en snijd in fijne reepjes.

    
  4. 4

    Fruit de paksoi aan in hete sesamolie, voeg de knoflookblokjes, gemberblokjes en chilipeper toe en bak ongeveer 5 minuten.

    
  5. 5

    Breng op smaak met zeezout en verse peper.

    
  6. 6

    Verwarm de boter in een pan. Dep de winterkabeljauw droog, snijd in porties en bak aan beiden kanten op middelhoog vuur ongeveer 6 minuten.

    
  7. 7

    Breng op smaak met zeezout en peper.

    
  8. 8

    Maak de glazen op met een aardappel-dumpling, de paksoi, de winterkabeljauw en maak af met taugé.

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 el Boter
  • 200 g Winterkabeljauw 8204
  • 4 St. Aardappel-dumplings wilde knoflook 2801
  • 200 g Mini Paksoi
  • 1 tl Gemberblokjes
  • 1 tl Knoflookblokjes
  • 1 St. Rode paprika
  • 2 el Sesamolie
  • 1 Handje Taugé

Wat vindt u van deze eismann-bijdrage?

Om een reactie te plaatsen graag inloggen of registreren.

Commentaar

Voor dit artikel is nog geen commentaar aanwezig. Wees de eerste die dit artikel becommentariëerd.