Zalmbrood om te lepelen

Personen
4
Tijd
30 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    De gerookte zalmplakken in de koelkast laten ontdooien.

    
  2. 2

    Crème fraiche, fijngeraspte mierikswortel en een beetje citroensap tot een romige crème roeren.

    
  3. 3

    De dille voorzichtig wassen en droog deppen.

    
  4. 4

    Vul de glazen: eerst het roggebrood verkruimelen, dan een lepel mierikswortelcrème.

    
  5. 5

    Eindig met een plak gerookte zalm en decoreer met een stengel dille.

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 Plakken Roggebrood
  • 4 Plakken Gerookte zalmplakken 8951
  • 2 tl Fijngeraspte mierikswortel
  • 4 tl Crème fraiche
  • 4 Stengels Dille
  • 1 Beetje Citroensap, zout en verse peper