Kippenborstfilet op een bedje van mango

Personen
4
Tijd
30 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Ontdooi de kipfilet en de mangoblokjes

    
  2. 2

    Breng sinaasappelsap, water en bruine suiker aan de kook en laat sudderen tot de vloeistof tot de helft is gereduceerd.

    
  3. 3

    Voeg de chiliblokjes toe en roer de olijfolie erdoor. Laat een beetje afkoelen en voeg de ontdooide mangoblokjes toe. Ongeveer 20 min. marineren.

    
  4. 4

    Dep de kipfilets droog en bak ze 10 minuten in plantaardige olie.

    
  5. 5

    Was de rucola, snijd fijn en voeg de helft toe in de mangosalade. De rest opzij leggen ter decoratie.

    
  6. 6

    Leg de mangosalade op het bord, leg de kipfilet erop en decoreer met de overgebleven rucola.

    
  7. 7

    Serveer met knapperig boerenbrood of aardappelfriet.

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 St. Kipfilet 8539
  • 600 g Mangoblokjes 5352
  • 100 ml Water
  • 200 ml Sinaasappelsap
  • 2 el Bruine suiker
  • 1 tl Rode chili
  • 6 el Olijfolie
  • 1 St. Rucola

Wat vindt u van deze eismann-bijdrage?

Om een reactie te plaatsen graag inloggen of registreren.

Commentaar

Voor dit artikel is nog geen commentaar aanwezig. Wees de eerste die dit artikel becommentariëerd.