Laagjesdessert met frambozen en meringue

Wie zei dat heerlijke desserts tijdrovend en duur zijn? Deze kleine fruitige delicatesse is niet alleen in een mum van tijd klaar, u kunt hem ook heel goed vooraf bereiden en later serveren. Verfijn het met frambozenbrandewijn of jenever en garneer de gevulde glazen met pure chocoladeschaafsel.

Personen
4
Tijd
20 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Hak de meringue fijn. Klop de room met vanillesuiker stijf en schep Griekse yoghurt hierdoor.

    
  2. 2

    Maak het dessert op in hoge glazen en begin met frambozen. Daarna de meringue en de room en vervolgens weer de frambozen.

    
  3. 3

    Serveer in koude glazen.

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 250 g Frambozen
  • 150 g Meringue
  • 150 ml Slagroom
  • 1 Pakje Vanillesuiker
  • 300 g Griekse Yoghurt