Home delivery van vriesversproducten
800.000 tevreden klanten
Heerlijke gerechten zonder toevoegingen
Wilde zalmfilet met een korst van cantharellen.
Ontdooi de zalmfilet afgedekt in de koelkast
Ontdooi de cantharellen en houd een aantal cantharellen apart ter decoratie. Snijd de rest van de cantharellen in kleine stukjes
Schil de sjalot en snijd in kleine blokjes
Hak de walnoten en pijnboompitjes fijn
Verwarm de oven voor op 180 graden
Zet een koekenpan op het vuur en bak de cantharellen totdat het vocht is verdampt. Voeg de boter en sjalot toe en breng op smaak met peper en zout. Voeg de walnoten en pijnboompitjes en 1 el olijfolie toe en roer alles goed door elkaar
Dep de ontdooide zalmfilet droog en breng op smaak met een beetje peper en zout en leg in een ingevette ovenschaal
Verdeel het cantharelmengsel over de zalm en maak het af met gesneden peterselie en de apart gehouden cantharellen
Zet de ovenschaal in de oven voor ongeveer 15-20 minuten
Start hier:
Login als je reeds klant bent bij ons
Gebruik het e-mailadres dat bij ons bekend is.
Ben je klant bij ons maar nog niet online geregistreerd, vul dan je e mailadres in en klik op verder
Nieuw hier?
Zet de eerste stap en word klant bij eismann. Geef hier ALLEEN DE CIJFERS van uw postcode in.
Opmerking over gegevensbescherming.