Bladerdeeg-spinazierolletjes

Licht en luchtig, zo hoort het te zijn, het bladerdeeg. En als u er in bijt, knaagt en brokkelt het af. Dankzij de bereide deegsoorten uit de diepvries kunt u nu in enkele minuten het zoetste of meest hartige bladerdeeg tevoorschijn toveren.

Personen
4
Tijd
30 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Pureer de fetakaas, knoflook en olijfolie tot een romige pasta.

    
  2. 2

    Besmeer het bladerdeeg met de pasta en doe daarna de spinazie erop. Kruid met nootmuskaat.

    
  3. 3

    Rol het bladerdeeg op en snijd in plakken. Bak ze in de oven op 200 graden gedurende 10 minuten totdat het bladerdeeg goudbruin is.

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 stuks Bladerdeeg
  • 300 g Gehakte spinazie
  • 2 tl Knoflook teentjes
  • 150 g Fetakaas
  • 2 el Olijfolie extra vergine
  • Zout, peper en nootmuskaat

Wat vindt u van deze eismann-bijdrage?

Om een reactie te plaatsen graag inloggen of registreren.

Commentaar

Voor dit artikel is nog geen commentaar aanwezig. Wees de eerste die dit artikel becommentariëerd.