Home delivery van vriesversproducten
800.000 tevreden klanten
Heerlijke gerechten zonder toevoegingen
Licht en luchtig, zo hoort het te zijn, het bladerdeeg. En als u er in bijt, knaagt en brokkelt het af. Dankzij de bereide deegsoorten uit de diepvries kunt u nu in enkele minuten het zoetste of meest hartige bladerdeeg tevoorschijn toveren.
Pureer de fetakaas, knoflook en olijfolie tot een romige pasta.
Besmeer het bladerdeeg met de pasta en doe daarna de spinazie erop. Kruid met nootmuskaat.
Rol het bladerdeeg op en snijd in plakken. Bak ze in de oven op 200 graden gedurende 10 minuten totdat het bladerdeeg goudbruin is.
Start hier:
Login als je reeds klant bent bij ons
Gebruik het e-mailadres dat bij ons bekend is.
Ben je klant bij ons maar nog niet online geregistreerd, vul dan je e mailadres in en klik op verder
Nieuw hier?
Zet de eerste stap en word klant bij eismann. Geef hier ALLEEN DE CIJFERS van uw postcode in.
Opmerking over gegevensbescherming.