Home delivery van vriesversproducten
800.000 tevreden klanten
Heerlijke gerechten zonder toevoegingen
Reepjes gesneden uit de eendenborstfilet van Duitse herkomst, met huid, gemarineerd met een milde marinade van zoete, gedroogde cranberry's en kruiden.
Haal de eendenstrips uit de verpakking en laat ze afgedekt in de koelkast ontdooien.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Leg de mini-aardappelgratins op een bakplaat met bakpapier en bak deze tot ze goudbruin zijn.
Hak de truffelcarpaccio zeer fijn en zet apart.
Smelt de boter in een pan, karamelliseer een beetje suiker en voeg daar de wortels aan toe. Al roerend aanbakken, voeg een beetje water toe en laat 15 minuten koken.
Voeg de fijngehakte truffels pas aan het einde, voor het serveren, toe aan de wortelen.
Verhit een beetje olie in een pan en bak de eendenstrips ongeveer 15-20 minuten. Bak op middelhoog vuur en houd warm.
Voeg de cranberry's en het sap toe en laat inkoken. Eventueel iets indikken met bijvoorbeeld maïzena. Breng op smaak met zout en verse peper.
Leg een aantal van de eendenstrips op een voorverwarmd bord, serveer de truffelwortelen en de mini-aardappelgratin erbij en maak het af met een beetje cranberryjus.
Voor de vegetarische variant vervangt u het vlees door een gebakken medaillon van boekweit en linzen.
Voor de variant voor kinderen vervangt u de eendenstrips door kipfiletreepjes. Serveer de wortelen zonder de truffels.
Start hier:
Login als je reeds klant bent bij ons
Gebruik het e-mailadres dat bij ons bekend is.
Ben je klant bij ons maar nog niet online geregistreerd, vul dan je e mailadres in en klik op verder
Nieuw hier?
Zet de eerste stap en word klant bij eismann. Geef hier ALLEEN DE CIJFERS van uw postcode in.
Opmerking over gegevensbescherming.