Appeltaart met notentopping

Echte Hollandse appeltaart, gemaakt met roomboter. De taart is afgewerkt met amandelschilfers. 

Personen
4
Tijd
20 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Bak de appeltaart gedurende 25-30 minuten in de oven en laat afkoelen

    
  2. 2

    Meng de roomkaas met de kaneelsuiker en verdeel over de appeltaart

    
  3. 3

    Hak de noten en strooi ze over de taart

    
  4. 4

    Serveer naar wens met een toef slagroom

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1 st Roomboter appeltaart
  • 200 g Roomkaas
  • 1 tl Kaneelsuiker
  • 200 g Grofgehakte pecannoten, walnoten en pistachenoten

Wat vindt u van deze eismann-bijdrage?

Om een reactie te plaatsen graag inloggen of registreren.

Commentaar

Voor dit artikel is nog geen commentaar aanwezig. Wees de eerste die dit artikel becommentariëerd.