Home delivery van vriesversproducten
800.000 tevreden klanten
Heerlijke gerechten zonder toevoegingen
De zwarte heilbot wordt gevangen in de koude wateren van het noorden. Het vruchtvlees is wit, bijzonder mals en wordt beschouwd als een ware delicatesse.
Ontdooi de heilbot en dep droog.
Schil de sjalot, hak zeer fijn en smoor in 1el boter. Voeg de visbouillon, de citroensap en de citroenschil toe en reduceer dit tijdens het sudderen. Breng op smaak met zout en peper, giet door een zeef en houd het warm.
Breng in een pan water aan de kook met een scheutje zout. Voeg de bevroren asperges toe aan het kokende water en kook zachtjes voor ongeveer 10 minuten op een matig vuur, afgedekt.
Bak ondertussen de heilbotfilets in de resterende boter in angeveer 6 minuten tot ze mals zijn. Breng op smaak met zout en verse peper.
Roer de crème fraîche door de citroensaus voor het opdienen. Schenk vervolgens de citroensaus op het bord en plaats de groene asperges in het midden.
Plaats de heilbot op de asperges en serveer met een beetje dragon.
Start hier:
Login als je reeds klant bent bij ons
Gebruik het e-mailadres dat bij ons bekend is.
Ben je klant bij ons maar nog niet online geregistreerd, vul dan je e mailadres in en klik op verder
Nieuw hier?
Zet de eerste stap en word klant bij eismann. Geef hier ALLEEN DE CIJFERS van uw postcode in.
Opmerking over gegevensbescherming.