Bircher muesli met bessen

Personen
1
Tijd
30 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Laat de vruchten ontdooien.

    
  2. 2

    De havervlokken in de melk laten weken (ca. 30 minuten of de avond ervoor).

    
  3. 3

    In een koekenpan de suiker smelten en licht karamelliseren en voeg dan de noten toe. Smeer het noten-suikermengsel uit op een bakpapier en laat volledig afkoelen. Dan met een mes in stukken snijden.

    
  4. 4

    De yoghurt met de honing en de geweekte havervlokken doorroeren en verdelen over vier glazen.

    
  5. 5

    Verdeel het fruit erover en decoreer met de krokante notenstukken.

    

Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 200 g Wilde bosbessen5331
  • 100 g Frambozen 5380
  • 4 el Griekse yoghurt
  • 2 tl Suiker
  • 4 el Havervlokken
  • 1 el Melk/sojamelk
  • 40 g Gehakte noten
  • 2 tl Honing