Gelaagde garnalen

Personen
1
Tijd
30 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Ontdooi de garnalen, dep droog en marineer ze minimaal 20 minuten in een marinade van fijngesneden rode ui, koriander, een beetje limoensap. zout en peper.

    
  2. 2

    Kook de erwten ongeveer drie minuten, giet af en spoel met ijswater.

    
  3. 3

    Was de spinazie voorzichtig en dep droog.

    
  4. 4

    Pureer een halve gepelde avocado met yoghurt, een beetje limoensap, peper en zout en zet in de koelkast.

    
  5. 5

    Snijd de honingmeloen of ananas in kleine blokjes.

    
  6. 6

    Dep de gemarineerde garnalen een beetje droog en bak ze in boter voor ongeveer vijf minuten.

    
  7. 7

    Maak de glazen op in laagjes: eerst de avocadodip, de stukjes meloen of ananas, de erwten en de spinazie en maak af met de gebakken garnalen.

    

Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 4 St. Bio garnalen (2456)
  • 1 St. Rode ui
  • 1 St. Koriander
  • 100 g Doperwten zeer fijn 5473
  • 100 g Honingmeloen of ananas
  • 1 St. Avocado
  • 1 el Volle yoghurt
  • 50 g Verse spinazie
  • 1 St. Limoen

Wat vindt u van deze eismann-bijdrage?

Om een reactie te plaatsen graag inloggen of registreren.

Commentaar

Voor dit artikel is nog geen commentaar aanwezig. Wees de eerste die dit artikel becommentariëerd.