Cheesy knakworstrolletjes

Deze knakworstrolletjes in bladerdeeg met kaas zijn altijd een succes. Of het nou gaat om een lekkere snack, voor de lunch of als traktatie op verjaardagsfeestjes, het smaakt altijd! Ook koud te eten.

Personen
4
Tijd
30 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Haal het bladerdeeg uit de verpakking en laat het ontdooien op kamertemperatuur. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 °C.

    
  2. 2

    Rol de ontdooide bladerdeegbladen uit zodat ze iets groter worden. Snijd ze daarna diagonaal doormidden.

    
  3. 3

    Leg op elk stuk bladerdeeg in het midden een plakje kaas en leg daarna een knakworst er bovenop.

    
  4. 4

    Rol het bladerdeeg om de knakworst en druk de randen goed aan.

    
  5. 5

    Bestrijk de rolletjes met eigeel en bak ze in de oven gedurende ongeveer 25 minuten totdat het bladerdeeg goudbruin is.

    

Serveertips

Ook lekker met een beetje mosterd of ketchup!

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 stuks Knakworst
  • 4 plakken Kaas
  • 4 plakken Bladerdeeg
  • Eigeel van 1 ei