Home delivery van vriesversproducten
800.000 tevreden klanten
Heerlijke gerechten zonder toevoegingen
Maak van de kersttafel een waar feestje met dit leuke, makkelijke en lekkere recept!
Verwarm de oven voor op 200 °C. Haal intussen de diepgevroren bladerdeegvellen uit de verpakking en laat ze ongeveer 20-30 minuten naast elkaar ontdooien op kamertemperatuur (21 °C).
Bestuif een werkblad licht met bloem en rol de ontdooide vellen bladerdeeg uit tot een/ anderhalve keer hun grootte.
Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ook deze met pesto, leg de tweede laag erop en bestrijk deze ook met pesto, leg de derde laag erop en druk licht aan.
Steek of snijd hier een kerstboom uit. Snijd ongeveer een cm dikke reepjes in het bladerdeeg tot het midden van de stam.
Bestrijk nu de bovenste laag bladerdeeg met losgeklopt eigeel en draai de reepjes erin.
Bak de kerstboom op de bakplaat ongeveer 20-25 minuten in de hete oven op de middelste richel.
Start hier:
Login als je reeds klant bent bij ons
Gebruik het e-mailadres dat bij ons bekend is.
Ben je klant bij ons maar nog niet online geregistreerd, vul dan je e mailadres in en klik op verder
Nieuw hier?
Zet de eerste stap en word klant bij eismann. Geef hier ALLEEN DE CIJFERS van uw postcode in.
Opmerking over gegevensbescherming.