Wanneer de eismann komt, komt ook het genoegen

Al meer dan 40 jaar maken diepvriesauto's met het eismann-logo in de meeste regio's van Nederland deel uit van het straatbeeld. Onze eismannen kunnen ook u bezoeken...


Al meer dan 40 jaar maken de diepvriesauto's met eismann-logo in de meeste regio's van Nederland deel uit van het straatbeeld. Onze vele eismannen komen al jarenlang langs onze klanten verdeeld over het hele land. En dat op flexibele, door u gewenste dagen en tijden.

 

Uw adviseur

 

Het bezoek van de eismann zorgt voor veel gezinnen altijd weer voor leuke momenten. Voor de kinderen is er heerlijk ijs en het heerlijke aanbod voor de komende weken wordt ook meteen aangegeven. De eismann heeft altijd veel producten uit het assortiment in zijn auto zodat hij onmiddellijk kan reageren om spontane behoeften. Hierin ziet u de kracht van de persoonlijke service van onze eismannen. Uw eismann kan u altijd adviseren over producten en recepten en heeft ook altijd voedingstips bij de hand. Daarnaast brengt de eismann uw bestelling op verzoek zelfs tot in de vriezer. Als dat geen service is!

 

Het hele productassortiment online 

 

Het assortiment van eismann heeft zich in de loop van de jaren flink ontwikkeld en uitgebreid. Tegenwoordig zijn er meer dan 400 producten beschikbaar. Vele klanten maken al gebruik van onze online webshop om de producten te reserveren voor het bezoek van de eismann. Er zijn ook artikelen en aanbiedingen die exclusief verkrijgbaar zijn in de webshop. 

 

Mijn vriend de eismann

 

Sommige eismannen bezoeken al jarenlang dezelfde klanten en zijn al jaren trouwe klant. Het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en onze service is bijzonder hoog. Heeft u interesse in een baan als franchisenemer bij eismann? Kijk voor meer informatie bij ons

 

portaal.