Omgang met het Corona-virus


We willen u graag veilig en vertrouwd blijven beleveren. Daarom informeren we u hier over de voortgang van onze leveringen terzake het Corona-virus.

Als leverancier van levensmiddelen zijn wij ons bewust van onze verantwoording en willen we u ook veilig en betrouwbaar blijven leveren. Voor uw eigen bescherming en de bescherming van onze eismann hebben we enkele maatregelen getroffen die per direct gelden en waar bij het leveren van de producten rekening mee gehouden moet worden.

Contactloze levering

Om het potentiële besmettingsrisico te minimaliseren, vermijden we tot nader order lichamelijk contact zoals bijvoorbeeld het schudden van uw hand, en houden we afstand. Als u dat wenst plaatsen we de producten op een door u aangegeven plek en informeren u daarna.

Hygiëne

Als langdurige en ervaren bezorgservice hanteren we in de productie en bij levering zeer hoge hygiënenormen. Uiteraard zijn onze medewerkers hierover goed geïnformeerd.

Online bestellen

Om de contactloze levering nog gemakkelijker te maken, vragen wij u uw producten online voor te bestellen. We merken nu al een verhoogde aanvraag en gaan ervan uit dat dit verder stijgt. Met uw bestelling helpt u ons bij de planning en kunnen we ervoor zorgen dat uw eismann op voorhand geïnformeerd is dat u bezocht wilt worden.

Zonder contant geld betalen

Gebruik de mogelijkheid om zonder contant geld te betalen. Wanneer u geen klantenkaart heeft kunt u deze alsnog aanvragen.

Veilige levering

Natuurlijk zijn onze eismannen goed geïnformeerd. In vergelijking tot traditioneel winkelen worden bezorgdiensten als veilig beschouwd omdat ze slechts contact hebben met één persoon die bekend is met het thema en we verschillende voorzorgsmaatregelen hebben genomen. Tot dusver hebben wij geen vermoedelijke gevallen van het virus.

We kunnen de verdere ontwikkelingen niet voorzien, maar informeren zodra er zich veranderingen voordoen. Wanneer u vragen hebt, of zelf door het Corona-virus getroffen bent, mailt u ons dan: [email protected]