Koude vis als hete trend

New York is een stad waar voortdurend nieuwe en opwindende culinaire trends worden geboren.


New York, New York

 

New York is een stad waar voortdurend nieuwe en opwindende culinaire trends worden geboren. Sommigen van hen worden niet enkel een trend, maar blijven populair: sushi. New York heeft bijna net zoveel sushi-restaurants als winkels waar koffie gekocht kan worden en dat zegt wel iets. Laat u inspireren door de diverse ingrediënten en bereidingsmogelijkheden van de verfijnde rijst- en viscombinaties en probeer bijvoorbeeld onze nieuwe Sushi selectie "New york Style".

 

Rijst als de "American dream"

 

Onze sushi selectie "New York Style" wordt weerspiegeld in de typische Amerikaanse vormen. Twee sushi's in een sandwichvorm, als donut en als burger. Het geeft de sushi een onmisbare en geweldige uitstraling.

 

Pralines "Sushi-Style"

 

Naast de Amerikaanse versie, bieden we ook kleine ronde snacks in pralinevorm aan. Versierd met garnalen, arperges, zalm en roomkaas, is er voor elk wat wils. Misschien als cadeau? Of gewoon lekker tussendoor? 

 

Superieure zalm als aperitief

 

De superieure zalmplakken zijn met de teriyaki saus ideaal als hoogwaardige bijgerecht, voor bij een salade of als heerlijk voorgerecht.

 

Wist u dat?

 

Sushi is een Japans gerecht van koude, gezuurde rijst, aangevuld met andere ingrediënten zoals rauwe of gerookte vis, nori (gedroogd en geroosterd zeewier), groenten, tofu-variëteiten en ei. Sushi wordt visueel aantrekkelijk geserveerd in hapklare stukken.