Luxe aspergesalade

Kleur én genot - dat kenmerkt deze luxe salade. Deze salade verrijkt elke feestelijke brunch of diner.
Personen
4
Tijd
40 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Kook de asperges en champignons in balsamicoazijn, honing, zout en peper. Hak de macadamianoten in kleine stukjes en rooster. voeg daarna de azijn, olie, honing, mosterd, citroensap, peper en zout bij de macadamianoten.

    
  2. 2

    Snijd rucola en witlof in dunne reepjes. Bewaar de buitenste bladeren van de witlof voor het serveren. Meng de asperges, champignons, rucola, witlof, rode druiven en cherrytomaatjes door elkaar met de dressing. Serveer in een witlofblad.

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 300 g Asperges
  • 150 g Champignons
  • 2 el Olijfolie extra vergine
  • 2 el Balsamicoazijn
  • 3 tl Honing
  • 150 g Gele en rode cherrytomaatjes
  • 30 g Macadamianoten
  • Citroensap
  • 1 tl Zoete mosterd
  • 40 g Rucola
  • Suiker, zout en peper

Wat vindt u van deze eismann-bijdrage?

Om een reactie te plaatsen graag inloggen of registreren.

Commentaar

Voor dit artikel is nog geen commentaar aanwezig. Wees de eerste die dit artikel becommentariëerd.