IJssterren dessert

Chocolade-ijs gecombineerd met ijs met marsepeinsmaak omhuld met een fijne laag chocolade.

Personen
4
Tijd
20 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Laat de frambozen ontdooien en pureer vervolgens met de poedersuiker. Haal de puree door een zeef om alle zaadjes eruit te halen.

    
  2. 2

    Smeer met een lepel de puree uit op een mooi bord en strooi de mini chocoladesterren daarover.

    
  3. 3

    Leg een ijsster op het bord en serveer.

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 St IJssterren 0952
  • 150 g Frambozen 5380
  • 2 el Poedersuiker
  • 2 tl Mini chocoladesterren

Wat vindt u van deze eismann-bijdrage?

Om een reactie te plaatsen graag inloggen of registreren.

Commentaar

Voor dit artikel is nog geen commentaar aanwezig. Wees de eerste die dit artikel becommentariëerd.