Kreeftensoep met paashaasjes

Personen
4
Tijd
30 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 graden, ontdooi het bladerdeeg en steek met een vorm vier paashaasjes uit.

    
  2. 2

    Bestrijk met losgeklopt ei en bak in de oven ca. 20 minuten.

    
  3. 3

    Verwarm de soep au bain marie en verdeel over 4 glazen.

    
  4. 4

    Was de lente-ui en snijd in ringen.

    
  5. 5

    Decoreer de soep met de lente-ui en de bladerdeeghaasjes.

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 500 g Kreeftencrèmesoep 12659
  • 1 Pakje Bladerdeeg 9530
  • 1 St. Lente-ui
  • 1 St. Koekjesvorm in de vorm van een paashaas
  • 1 St. Ei

Wat vindt u van deze eismann-bijdrage?

Om een reactie te plaatsen graag inloggen of registreren.

Commentaar

Voor dit artikel is nog geen commentaar aanwezig. Wees de eerste die dit artikel becommentariëerd.